Persoonlijk nieuws

Hier wat nieuws over mij... zover dat er is


Vakantie

Geschreven door admin op 2007-09-03 11:44:09


Een paar weken terug ben ik met Tetje een dagje naar Ameland geweest. Het zat bij een actie van de Nuon en dat hadden wij gekregen van mijn moeder. Zijn ontzettend verbrand maar hebben t wel leuk gehad.

Vorige week met Tetje 3 dagen weg geweest. We zijn onder andere naar het dolfinarium geweest, hebben veeeeel gefietst, duur ijs gegeten, bij familie op bezoek geweest, Paleis het Loo bekeken en zandsculpturen gezien.

's Avonds was er nog een barbeknoei bij Tetje in Utrecht dus daar zijn we ook nog ff geweest. Daarna ben k vertrokken naar Ierland om mijn license te halen. Heb me wel vermaakt deze 3 dagen :D

K zit nu in Frankfurt voor mijn eerste linetraining vlucht. Ik zal als k wat tijd heb wel eens beginnen met het uploaden van fotos.

De vorderingen op het moment...

Geschreven door admin op 2007-04-05 13:15:49


Ondertussen heb ik mijn CPL en mijn MCC certificaat in handen en zit er flink vaart achter het hele ryanair verhaal. Een bedrijf uit Engeland is op het moment bezig al mijn gegevens te controleren waarna ik een "air side security pass" kan bemachtigen voor in de UK.

16 april moet ik in East Midlands verschijnen en daar zullen we een introductie cursus krijgen en wordt er nog wat papierwerk afgehandeld. Op 1 mei begint dan de type kwalificatie en bestaat uit 2 weken grondschool en ongeveer 4 weken simulator.

Nederland

Geschreven door admin op 2006-09-25 12:53:20


Ik ben net terug van 5 dagen Nederland. Woesdag morgen al uit Evora vertrokken om 1720 te boarden en 1800 te vliegen. Eenmaal op schiphol aangekomen kon ik mijn nederlandse sim niet vinden (die bleek achteraf naast mijn portugese in de tel te zitten) dus een minuut bellen met Tetje koste me al meer dan een euro :-|.

Daarna naar de trein toe, gevraagd welk spoor k moest hebben en naar beneden gelopen daar. Kom ik iemand van zweeflviegclub tegen en loop zo met hem de trein in, stond 10 over op t bord en t was t linker spoor k denk DAT moet m wezen. Dus ik maak een opmerking van "ik vind alles best als deze trein maar naar Utrecht Overvecht gaat". Mjah dat ding ging dus naar Amsterdam :P k moest t spoor aan de overkant hebben, die trein stond verdekt opgesteld en ging ook om 10 over :P

Eindelijk op Utrecht Overvecht aangekomen kwam Tetje net aanlopen :D Toen heb k gefietst :D :P Ik kon het nog :D Daarna lekker gegeten en geslapen, was dood op. Volgende dag moest Tetje naar de uni en kon k dus nog ff blijven liggen, ik zou smorgens naar huis maar eer ik wakker was was het 1 uur :P Dus maar ff onder de douche en toen kwam Tetje ook alweer terug. Daarna samen naar centraal gegaan maar we gingen wat laat weg dus kon ik gelijk op de trein naar Heerenveen.

In Heerenveen haalde mijn lieve moeder mij op, dat scheelde aardig in de reistijd en in de euros want jah een OV-kaart heb ik niet meer. Toen savonds lekker Nederlandsche chinees gegeten. Lekker!!!!!!!!!!!! :-|

Vrijdag was de dag dat ik een beetje uitgeslapen heb, en met de computer geprutst heb enzo. Was ook wel weer een keer leuk om te doen :P Owww jah en Nederlandsche aardappels geschild :D 'S avonds Tetje en Maayke van Heerenveen gehaald en toen we thuis waren kwam SHuisman ook nog ff langs :) Die heeft mij een flap geleend waarop ik nu dit berichtje typ :D

Zaterdag even lekker bij Tetje op de boerderij geweest voor paar uurtjes. Ik zou nog naar mijn oom en tante in Noord-Holland maar dat ging niet helemaal lukken met de vaartijden van de boot. 'S avonds zijn we bij WJP zijn feestje geweest :P Hij wist niet dat ik kwam :D :D Was wel vet gezellig, Nederlandsch bier, Nederlandsche chips, Nederlandsche snacks :P Zijn ook nog in stad geweest om een echte patat shoarma op te eten :P

De dag daarna moest ik helaas alweer terug naar Portugal. Veeeel te vroeg er weer uit en met Tetje in de trein naar Schiphol. Daar nog ff gekeken waar je last minutes kon krijgen en toen moest ik toch op een gegeven moment echt door de poortjes heen... :(

Na nog een keer gezwaaid te hebben naar Tetje ben ik naar de gate gelopen, helaas was het vliegtuig te laat :( Ook op Porto wist men hier alleen maar verslechtering in aan te brengen en hierdoor miste ik net de bus van 20 over op het vliegveld van Lisabon. Toen de volgende zo rond 20 voor aankwam ben ik daarin mee gegeaan naar een metro station en daar overgestapt. Natuurlijk ook weer net de metro gemist maar die komt zo om de 5 minuten dus dat was niet zon ramp. Eindelijk aangekomen op het landelijke bus station maar een kaartje gekocht voor de bus van 20:00 en mij daarna nog 40 minute verveeld.

Eindelijk in Evora aangekomen een taxi genomen naar het hotel en ingechecked. Nog even met Tetje en mem gebeld en toen was het al weer voorbij...

Lissabon

Geschreven door admin op 2006-08-18 20:37:44


Dinsdag zijn we naar Lissabon geweest, daar een beetje de binnenstad bekeken. Waaronder een poort, een kerk en een fort. We wilden nog naar de dierentuin maar dat was iets van 12 euro en t was al laat dus dat hebben we maar niet gedaan. Alle winkels waren zon beetje dicht helaas omdat het een of andere feestdag hier was. Achteraf hoorden we dat we ook naar winkelcentrum hadden gekunt wat wel heel gaaf schijnt te wezen, daar hadden alle winkels wel open geweest.

Tetje gaat alweer bijna weg :(

Geschreven door admin op 2006-08-14 20:29:38


Woensdag gaat ze alweer weg :( Ze is er al sinds zondag maar zometeen is t alweer voorbij. We zijn zaterdag heel Portugal door gecrossed. Eerst hebben we ergens zuid van Montemor-o-novo in een grot gekeken. Daar waren een paar muurschilderingen te bewonderen alleen kon je er niet zoveel van zien omdat het erg droog is de laatste paar maanden.

Daarna zijn we verder gereden naar de kust. We zijn een weg ingeslagen die in het begin wel goed was. Maar hoe verder we kwamen hoe slechter het werd. Gaten van zon 10 cm diep waren niet ongewoon en je zag ze erg slecht aankomen. Ook lag er iets van modder ofso op de weg wat ontzettend glad was dus dat was ook niet echt fijn. Uiteindelijk toch uitgekomen waar we wilden, terwijl t beide redelijk grote plaatsen waren was de weg ertussen dus niet zo heel geweldig.

Daarna naar de kust gereden om daar even over het strand te lopen. Maar niet te lang want Tetje was nogal wat verbrand. Vervolgens zijn we via de kust heeeeeelemaal naar het zuiden gereden. Waar we op het westelijkste puntje van het Europese vasteland zijn geweest. Daar een beetje de afgrond ingestaard enzo en met de vuurtoren op de foto en nog bij 1 of ander oude vesting gekeken. Helaas kon je niet echt in de vesting en ook niet in de vuurtoren.

Daarna zijn we doorgereden naar Lagos en vervolgens naar Portimão waar we misschien wat zouden eten. Na daar wat rond gereden te hebben en langs de boulevard gereden te hebben kwamen we er al gauw achter waarom we op internet geen hotel meer konden vinden. We konden er niet eens parkeren :+

Vervolgens zijn we weer noordelijk gereden en hebben we in een klein stadje wat gegeten. Het restaurantje was tegen de berg op gebouwd dus je had er een mooi uitzicht op een tuin die in het dal lag. Toen we klaar waren met eten was het inmiddels donker maar moesten we nog een stukje door de bergen. Uiteindelijk zijn we naar Beja gereden en van daaruit weer naar Evora.

Uiteindelijk lagen we 0100 weer in ons bedje, maar het was het zeker waard :D

Tetje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geschreven door admin op 2006-06-28 19:19:05


6 aug komt Tetje hier heen :D :D :D tot 16 aug. Heb vet zin in!!Edit:


Vandaag is het 6 aug, we gaan over 45 minuten weg!!!! :D :D :D

Weer thuis

Geschreven door admin op 2005-08-07 00:52:41


Ik ben weer thuis! 4.5 week amerika is vet cool. Helaas deed t internet t niet meer een week na ik wegging gus is de site even down geweest. Als je de foto's wil kijken moet je me maar ff msnen ;) De foto's staan in de galery...

linux-test-doos

Geschreven door admin op 2005-04-07 17:52:55


Na veel gepruts eindelijk de linux test doos een raid0 array gemaakt. Het raid array is alleen wel trager als de normale schijf, volges de benchmark. Maar misschien zonder cd-rom op de bus zometeen wel beter.

Als t sneller is dan zet k t OS op de raid0 partitie en dan gaat t allemaal wat sneller op dat oude kreng :+

Toelating NLS

Geschreven door admin op 2005-04-06 16:02:49


Ik ben toegelaten tot de NLS :D :D :D Ben er wel vet blij om!!!

Ook ligt mijn hele medical zooi incl de nieronderzoeken al bij IVW dus binnen 15 werkdagen heb ik eindelijk mijn madecial back.


Nu nog de examens halen...

NLS

Geschreven door admin op 2005-03-09 16:17:47


Nou mensen ik smeer m zo naar alkmaar, vanuit daar ga ik naar Beek voor de keuring van de NLS

Wish me luck :+

Jump to page...

1